Vasárnapi hirdetések – 2017. november 19.

  1. Folytatódik a Biblia kör Dér Katalin vezetésével november 20-án, hétfőn este 20.00 órától. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2. Ahogyan hirdettük; a mai gyűjtésünket a kápolna fűtésére fordítjuk. Karitasz adományainkat, – Árpádházi Szent Erzsébetre emlékezve – a jövő héten adhatjuk a perselyekbe, melyet a Karitasz céljaira fogjuk elküldeni. (Mai szentmisék után az Etalon Kiadó termékeiből is vásárolhatunk.)
  3. Ma délután 17.00 órától – a Budavári Kamarazenekar invitálja az érdeklődőket első Gyerekkoncertjére az oratórium Savio – termébe.
  4. November 25-én, szombaton, Krisztus Király vasárnapjának előestéjén 17-18 óra között Szentségimádás lesz, az Eucharisztikus Kongresszusra való készülés jegyében.
  5. November 26-án, vasárnap 15 órától adventi családi készület, koszorúkészítés lesz. Koszorúnként 500 Ft hozzájárulást kérünk. Ugyanezen a napon lesz újra látható a Szalézi Kollégium Dísztermében a Márk-dráma, 19.00 órától. Jelentkezni – ingyenesen – a sekrestyében lehet /a létszám miatt!
  6. Tartományi adventi lelki napok lesznek 12-35 éves korig több hétvégén Péliföldszentkereszten. December 1-3 között a 18-24 éves korosztálynak, erre november 26-ig lehet jelentkezni. Részletek a huhonlapon!
  7. A korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdetjük a Szállást keres a Szent Család ádventi imaláncot. Várjuk családok, fiatalok, idősebbek jelentkezését, akik részt szeretnének venni az egymás meglátogatásával egybekötött ádventi imaláncban. A közös imádság és a találkozás remek alkalom a karácsonyi lelki előkészületre, egymás megismerésére és a közösség építésére. Jelentkezni a templom hátuljában kihelyezett jelentkezési lap kitöltésével és a sekrestyében való leadásával, vagy a jelentkezési lapon szereplő e-mail címen lehet november 28-ig.
  8. 2018-as évre már kapható a Don Bosco Kalendárium, 500 Ft-os áron, valamint több fajta Falinaptár is vásárolható a sekrestyében.