Vasárnapi hirdetések – 2017. november 12.

  1. Folytatódik a Szalézi Szellemi Műhely Horváth Pál vezetésével november 13-án, hétfőn este 20.00 órától. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2. November 15-én (szerdán) 18.00 órakor az Óbudai Széchenyi Kör tartja havi rendezvényét Kultúrtermünkben, amely vendége Kocsis István József Attila-díjas drámaíró. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  3. November 16-án, csütörtökön Ifjúsági Szentségimádás lesz Kápolnánkban, a szokott időben (19-20 óra között). Melyre szeretettel várunk mindenkit!
  4. A rászoruló családoknak történő gyűjtés a héten, november 12-én a munkatársi fórum miatt elmarad. Hagyomány, hogy a hideg beköszöntével kápolnánk közössége adományokkal támogatja a templom fűtését. A rákövetkező héten, tehát november 19-én vasárnap a családok helyett ez alkalommal a kápolna fűtésére gyűjtünk.
  5. Szintén november 19-én, vasárnap – délután 17.00 órától – a Budavári Kamarazenekar invitálja az érdeklődőket első Gyerekkoncertjére. A koncert időtartama 30 perc, és 5 éves korig várják az apróságokat, és szüleiket, az oratórium Savio – termébe.
  6. November 25-én, szombaton, Krisztus Király vasárnapjának előestéjén 17-18 óra között Szentségimádás lesz, az Eucharisztikus Kongresszusra való készülés jegyében.
  7. November 26-án, vasárnap 15 órától adventi családi készület, koszorúkészítés lesz. Koszorúnként 500 Ft hozzájárulást kérünk. Ugyanezen a napon lesz újra látható a Szalézi Kollégium Dísztermében a Márk-dráma, 19.00 órától. A lelkes amatőr színészek újra bemutatják nekünk Jézus életét. Jelentkezni – ingyenesen – a sekrestyében lehet /a létszám miatt!
  8. 2018-as évre már kapható a Don Bosco Kalendárium, 500 Ft-os áron, valamint több fajta Falinaptár is vásárolható a sekrestyében.