Vasárnapi hirdetések – 2017. június 18.

  1. Jövő vasárnaptól lép életbe a nyári vasárnapi miserend. A szentmisék vasárnap 8-kor, 10:30-kor, 18-kor és 19:30-kor lesznek!
  2. Oratóriumi hirdetések: Nyári táborainkra szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat. A Nyári Oratórium júniusi turnusára még most vasárnapig lehet jelentkezni! Részletek a honlapon (obudaiszaleziak.hu) és a kihelyezett szórólapokon! Kérjük, hogy imádkozzatok azért, hogy minden jól sikerüljön.
  3. Közösségünk védőszentjének, Gonzága Szent Alajos tiszteletére idén június 24-én, szombaton tartjuk a hagyományos Szent Alajos napot. 15 órától sportolási lehetőség lesz (Apák/Atyák/Animátorok focimeccs), 18 órakor hálaadó szentmisét mutat be Havasi József atya, majd 19 órától a Muskátlivirágos sörest keretében magyar-vietnámi kulturális estet rendezünk, melyen animátoraink együttese szolgáltatja az élőzenét. Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat!
  4. Megjelent az új SZALÉZI ÉRTESÍTŐ, szeretettel adjuk kezetekbe!
  5. Jeles napjaink a héten:
  • Szerdán, GONZÁGA SZENT ALAJOS SZERZETES emléknapja,
  • Pénteken, JÉZUS SZENT SZÍVE főünnepe,
  • Szombaton, KERESZTELŐ SZENT JÁNOS SZÜLETÉSÉNEK főünnepe.
  1. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreket.