Vasárnapi hirdetések – 2017. június 11.

  1. Most vasárnap a 10:30-as szentmisében 26 gyermek veszi majd magához első alkalommal az Oltáriszentséget. Kérjük, hogy imádsággal kísérjétek elsőáldozóinkat!
  2. Oratóriumi hirdetések: Nyári táborainkra szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat. A Nyári Oratórium júniusi turnusára még jövő hétvégéig lehet jelentkezni! Részletek a honlapon (obudaiszaleziak.hu) és a kihelyezett szórólapokon!
  3. Megjelent az Óbudai Hírlevél nyári száma. Szeretettel adjuk kezetekbe!
  4. Közösségünk védőszentjének, Gonzága Szent Alajos tiszteletére idén június 24-én, szombaton tartjuk a hagyományos Szent Alajos napot. 15 órától sportolási lehetőség lesz (Apák/Atyák/Animátorok focimeccs), 18 órakor hálaadó szentmisét mutat be Havasi József atya, majd 19 órától a Muskátlivirágos sörest keretében magyar-vietnámi kulturális estet rendezünk, melyen animátoraink együttese szolgáltatja az élőzenét. Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat!
  5. Jeles napjaink a héten:
  • Hétfőn KESY FERENC és négy oratórista társa, vértanúk emléknapja;
  • Kedden PÁDUAI SZENT ANTAL áldozópap és egyháztanító emléknapja;
  • Csütörtökön ÁRPÁDHÁZI BOLDOG JOLÁN szerzetesnő emléknapja lesz.
  1. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreket.