Vasárnapi hirdetések – 2017. december 3.

  1. Folytatódik a Biblia kör Dér Katalin vezetésével december 4-én, hétfőn este 20.00 órától. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2. Adventi előesti szentmisékben, szombatonként; 17:45 órától adventi gyertyagyújtás lesz.
  3. Az adventVasárnapi hirdetéseki Rorate szentmisék minden reggel 6.00 órakor kezdődnek a templomban, amelyek alatt gyónási lehetőséget is biztosítunk. Az esti szentmisék (18.00 órakor) ebben az időszakban már a Boldog Sándor István kápolnában lesznek!
  4. December 5-én gitáros, gyertyafényes Roráte szentmiselesz templomunkban. Várunk mindenkit a reggeli dicséret után egy közös reggelire is. (Csütörtökönként pedig a Kollégium lakói vezetik a gitáros énekeket.)
  5. December 6-án (szerdán) 17 órára érkezik templomunkba a Mikulás. Várunk minden gyermeket – kisebbeket is!
  6. December 8-án (péntek) Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának napján ünnepeljük az oratórium születésnapját. A 18 órai szentmisére várjuk az oratóristákat, animátorokat, és a különféle csoportok képviselőit is. Szentmisénk ezen a napon a templomban lesz!
  7. December 8-10-én (P-V) tartományi lelkigyakorlatra hívjuk a 12-18 éves fiatalokat! Egy hétvégén, de két korosztályban zajlik majd a program számukra Péliföldszentkereszten. Jelentkezés: szalim.hu
  8. Hagyományainkhoz híven idén is szeretnénk ajándékcsomaggal meglepni a vacsorázó programon részt vevő rászoruló gyerekeket. Aki szeretne az “angyalkázás” programbanrészt venni, Áron testvérnél vagy a sekrestyében jelentkezhet elérhetőségeinek megadásával!
  9. Elkészültek a Szalézi Munkatársak adventi buszjegyei. Az erre szánt adományok idén a Kazincbarcika – Herbolyai oratóriumnak lesznek elküldve. Hálás szívvel köszönjük a testvérek támogatását!