Vasárnapi hirdetések – 2017. december 10.

 1. Folytatódik a Szellemi műhely előadás sorozat, Horváth Pál vezetésével december11-én, hétfőn este 20.00 órától. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
 2. A mai napon – 10-én;
 •   templomunk előtt a Don Bosco Kiadó könyveit árusítjuk,
 • gyűjtés lesz a rászoruló családok javára
 • délután; 14.30 órától lelki fél napot tartunk közösségeinknek, gyónási lehetőséggel,   csoportos megosztásokkal. A tanítást Kirner Zoltán atya tartja.
 • Mától megtekinthetjük templomunkban Szalézi Szent Ferenc ereklyéjét.
 • Pásztorjáték próbánkat ma a 10.30 órai szentmise után tartjuk, itt a templomban!
 1. Adventi előesti szentmisékben, szombatonként; 45 órától adventi gyertyagyújtás lesz.
 2. December 15. péntek 17.00 órától december 16. szombat Gyertyagyújtásig folyamatos Szentségimádás lesz a Boldog Sándor István kápolnában. Minden órában a kápolnaközösség egy-egy csoportja tart imádságot. (A szabad órákra fel lehet iratkozni a templom hátuljában kitett listán.)
 3. Takarítást, díszítést szervezünk december 23-ra, szombatra 9 – 12 óra között. Kérjük a kedves testvéreket, aki el tud jönni (ha nem is a teljes időre), legyen segítségünkre ebben a munkálatban.
 4. Az adventi ‘buszjegyeket’ készítő óbudai Szalézi Munkatársak ezúton is köszönik a kedves hívek önzetlen adományait, amivel a Kazincbarcika – Herbolya szalézi oratóriumot támogatták a múlt heti gyűjtésben. Templomunkban erre a célra több mint 440 ezer Ft gyűlt össze. Isten fizesse meg nagylelkű adományaikat!